Farsta Värdshus Farsta Värdshus

En del av UTVECKLA! Nordic Parks har levererat en helhetslösning av parkmöbler till Farsta Strandpark formgivna av @nivålandskapsarkitektur Projektet innefattade tillverkning och montering med huvudsyftet att bevara så mycket som möjligt av den befintliga vegetationen.

Farsta Värdshus 0Farsta Värdshus 1Farsta Värdshus 2Farsta Värdshus 3Farsta Värdshus 4Farsta Värdshus 5Farsta Värdshus 6Farsta Värdshus 7Farsta Värdshus 8

Nordic Parks har levererat en helhetslösning av parkmöbler till Farsta Strandpark formgivna av @nivålandskapsarkitektur Projektet innefattade tillverkning och montering med huvudsyftet att bevara så mycket som möjligt av den befintliga vegetationen. Möblerna är utställda som noder i parken som inbjuder till vila och reflektion. Den stora scenen gör det möjligt att genomföra mindre evenemang och konserter där möblerna kan användas som utkiks-och sittplatser vid evenemang. Strax framför parken ligger fantastiska Farsta Värdshus som blickar ut över parken och sjön Magelungen.

Projektstatus

År:

2020

Kund

Stockholmsstad

Arkitekt

Nivå Landskap

Plats:

Farsta Gård , Stockholm - Farsta

Andra referenser

Organoplay Julia
Ransta skolan

Organoplay Julia

Utvalda produkter: Organoplay™ Julia

Läs mer
Signalparken
Signalparken

Signalparken

Utvalda produkter: Stockholmssoffan, Solsoffa - Stockholm

Läs mer
Norra Djurgårdsstaden
Norra Djugårdstaden

Norra Djurgårdsstaden

Utvalda produkter: Stockholmssoffan

Läs mer

Kontakta oss

Maila oss på info@nordicparks.se eller ring 021 - 444 00 90

Nordic Parks
Tunbytorpsgatan 20, Vasteras
Sweden
Org.nr: 555-123456789