En tjänst från Nordic Parks

Här för att förverkliga era projekt!

Utveckla hjälper er som arkitekter, kommun eller entreprenad att utveckla och tillverka specialprojekt efter era kriterier och idéer. Vi älskar special!

Konsultation

- Nordic parks hjälper er vid uppstart och är med redan från idéstadie. Vi hjälper er att anpassa produkten efter etablerade tillverkningsmetoder och hjälper er att välja rätt och hållbara materialval.

Konstruktion

Våra konstruktörer levererar fullständiga konstruktionsförslag där alla ingående komponenter analyseras och anpassas efter ändamålet. All konstruktion anpassas efter att passa in i vår egen produktion för att på ett hållbart och effektivt sätt få fram just era produkter.

Ritningar

Våra konstruktörer och produktionsansvariga tar tillsammans fram komplett ritningsunderlag som svarar upp mot de standarder som efterfrågas. O

Prototyp

Vid specifik förfrågan kan Nordic Parks leverera komplett prototy för utvärdering av produkt innan projektet sätts i serietillverkning. Vi utgår då ifrån angivna ritningsunderlag.

Vi säkerställer att produkterna kommer på plats

Nordic Parks hjälper till att tillverka, montera beställda projekt och produkter efter platsens förutsättningar.

Tillverkning

All tillverkning sker i våra egna verkstäder i Mälardalen vilket gör att vi på ett effektivt och strukturerat sätt kan ställa om efter just era önskemål.

Montering

Nordic Parks sköter hela leveransen och monteringen utav produkterna och ansvarar för kontakten med entreprenad och ansvariga på plats för att rätt sak hamnar på rätt plats.

Utvärdering

Vid levereat projekt bokar vi gärna in ett möte där vi går igenom genomfört projekt och får höra åsikter om vad som fungerat och inte. På så sätt kan vi utvecklas i våra tjänster och med hjälp av er expertis och åsikter bli en bättre leverantör.

Reservdelar

Nordic Parks sparar alla produktionsritningar för att på ett enkelt sätt kunna leverera reservdelar efter behov.

Vi tar ett helhetsgrepp om ert nästa specialprojekt

Vid nyutveckling av specialmöbler, återvinningslösningar eller parklek till en skola, park eller annat offentligt rum, är vi er hjälpande hand från start till mål. Vi tillhandahåller en bred kompetens inom produktutveckling, konstruktion och tillverkning. Er formgivning är vårt mål. Vi vill hjälpa er och slutkund att leverera bästa möjliga resultat till ett så resurs- och kostnadseffektivt sätt som möjligt. Vi tillhandahåller allt ritningsunderlag, tillverkning och montering och ger er en helhetslösning från idé till färdig produkt.

Arkitekt

Nordic parks hjälper er vid uppstart och är med redan från idéstadiet. Vi hjälper er att anpassa produkten efter etablerade tillverkningsmetoder och hjälper er att välja rätt och hållbara material. Vi sätter inga gränser vad gäller lekfullhet eller kreativitet. Vi hjälper er att ta ut svängarna och guidar er i djungeln av tillverkningsmetoder och tekniska lösningar.

Kommun

Som kommun kan det vara svårt att få ut det där lilla extra ur varje projekt utan att gå över budget. Vi guidar er hela vägen och hjälper er med kontakt mellan arkitekt och entreprenad. På så sätt kan ni fokusera på kommande projekt och låta oss göra grovjobbet. Bättre än så blir det inte.

Entreprenad

Ställer ni er också frågan "Och hur ska det här gå till?!". Lugn. Vi hjälper er tillverka efter angivna ritningsunderlag. Vårt snickeri och verkstad tar fram de skräddarsydda lösningar som kund och arkitekter efterfrågar. Vi vet att montering efter angivna ritningar kan vara utmanande, därför erbjuder vi er hjälp med transport och montering på plats, allt för att ni skall få en så komplett och hållbar prisbild som möjligt.

Varmt välkommen att kontakta oss inför ert nästa projekt!

-

Kontakta oss

Maila oss på info@nordicparks.se eller ring 021 - 444 00 90

Nordic Parks
Tunbytorpsgatan 20, Vasteras
Sweden
Org.nr: 555-123456789