01 DEC 2021

Noun design studio X Nordic Parks - Signum

Nordic Parks styrka i att utveckla och producera egna produkter i Sverige har medfört en bred katalog med stort fokus på hållbarhet och användarvänlighet. Med Signum ville vi skapa en tidlös klassiker med ett modernt och urbant uttryck.

Noun design studio X Nordic Parks - Signum

En ny genre!

Samarbetet med Noun design studio resulterade i en helt ny genre i Nordic Parks möbelkatalog där långvarig elegans låg till grund för att skapa möbelns identitet. De tre gedigna limträstyckena tillsammans med den varmförzinkade stommen skapar en hållbar och stabil möbelserie som passar in i såväl stadsmiljö som parkmiljö.

”Smart produktutveckling ger inte bara möjlighet till en flexibel och skalbar produktflora utan avspeglar sig också i produktens hela livscykel, från idé till efterskötsel. Med Signum har vi lyckats täcka hela denna kedja och på detaljnivå skapat en möbelserie som andas hållbarhet och kvalité”

Det bästa av två världar

Vi vill fortsätta utvecklas tillsammans med vårt sortiment utan att försumma Nordic Parks egen identitet då det kommer till formgivning och tillverkning. Formspråket är skalbart och anpassat efter serietillverkning i våra egna verkstäder där vi tillsammans med Noun skapat, något vi tror, är det bästa av två världar, funktionalitet och hållbarhet.

Read More

Signum serien pryder HSB´s innegårdrar i Solna
29 AUG 2022

Signum serien pryder HSB´s innegårdrar i Solna

HSB Stockholm valde in Nordic Parks som helhetsleverantör av möbler till brf Entitans innegård i Solna. Projektet genomfördes under 2021-2022 och erbj...

Läs mer
Längtligen! - Nordic Parks BLOOM är här!
02 MAY 2022

Längtligen! - Nordic Parks BLOOM är här!

Nu presenterar vi de sex första enheterna i en ny serie lekmöbler för harmoniska stadsrum. Arkitekter och landskapsarkitekter efterlyser ofta lekmöble...

Läs mer
Mäsståget rullar vidare!
25 OCT 2021

Mäsståget rullar vidare!

Kom och träffa oss på Park & Gata mässan den 26-27 oktober!

Läs mer

Kontakta oss

Maila oss på info@nordicparks.se eller ring 021 - 444 00 90

Nordic Parks
Tunbytorpsgatan 20, Vasteras
Sweden
Org.nr: 555-123456789