01 DEC 2021

Noun design studio X Nordic Parks - Signum

Nordic Parks styrka i att utveckla och producera egna produkter i Sverige har medfört en bred katalog med stort fokus på hållbarhet och användarvänlighet. Med Signum ville vi skapa en tidlös klassiker med ett modernt och urbant uttryck.

Noun design studio X Nordic Parks - Signum

En ny genre!

Samarbetet med Noun design studio resulterade i en helt ny genre i Nordic Parks möbelkatalog där långvarig elegans låg till grund för att skapa möbelns identitet. De tre gedigna limträstyckena tillsammans med den varmförzinkade stommen skapar en hållbar och stabil möbelserie som passar in i såväl stadsmiljö som parkmiljö.

”Smart produktutveckling ger inte bara möjlighet till en flexibel och skalbar produktflora utan avspeglar sig också i produktens hela livscykel, från idé till efterskötsel. Med Signum har vi lyckats täcka hela denna kedja och på detaljnivå skapat en möbelserie som andas hållbarhet och kvalité”

Det bästa av två världar

Vi vill fortsätta utvecklas tillsammans med vårt sortiment utan att försumma Nordic Parks egen identitet då det kommer till formgivning och tillverkning. Formspråket är skalbart och anpassat efter serietillverkning i våra egna verkstäder där vi tillsammans med Noun skapat, något vi tror, är det bästa av två världar, funktionalitet och hållbarhet.

Read More

Lekserie Bloom är nu Svanenmärkt!
28 AUG 2023

Lekserie Bloom är nu Svanenmärkt!

Nordic Parks lekserie Bloom är nu Svanenmärkt. Ett självklart val som stärker vårt sortiment med satsning för en mer hållbar lekmiljö.

Läs mer
Nordic Parks skapar nya mötesplatser vid Kv. Capella i Karlastaden – Göteborg 🏗 ☀ 🍃
23 MAY 2023

Nordic Parks skapar nya mötesplatser vid Kv. Capella i Karlastaden – Göteborg 🏗 ☀ 🍃

Nordic Parks levererar platsanpassade möbellösningar på innegården och takterrassen till Kv. Capella i Karlastaden. Projektet är startskottet för Kv....

Läs mer
Signum serien pryder HSB´s innegårdrar i Solna
29 AUG 2022

Signum serien pryder HSB´s innegårdrar i Solna

HSB Stockholm valde in Nordic Parks som helhetsleverantör av möbler till brf Entitans innegård i Solna. Projektet genomfördes under 2021-2022 och erbj...

Läs mer

Kontakta oss

Maila oss på info@nordicparks.se eller ring 021 - 444 00 90

Nordic Parks
Tunbytorpsgatan 20, Vasteras
Sweden
Org.nr: 555-123456789