Vi växer och söker en projektsäljare

Nu ska Nordic Parks bli flera inom försäljning och produktutveckling, sök eller tipsa på länken nedan!

Snart födelsedag för Nordic Parks. Snart 5 års hårt arbete med produkter som driver omställningen till miljömärkt i lekplats och park. Det är ett ultra-marathon vi gett oss på för att utmana i den här branschen, men nu tar det fart: förra året levererade vi i samtliga de stora kommunerna i Sverige och ökade omsättningen med 40%!

Nu stärker vi teamet ytterligare och söker en:

Projektsäljare

I rollen arbetar du med projektförsäljning med fokus att skapa långsiktiga kundrelationer med arkitekter, kommuner och fastighetsbolag. Det här gör du bland annat genom att boka och genomföra möten hos nya och befintliga kunder i svenska storstadsregioner, huvudsakligen i Stockholm och Mälardalen. Hos kunder och prospekt jobbar du med marknadsföring och presentationer av Nordic Parks växande sortiment inom lekplatsprodukter, parkmöbler och återvinningslösningar. En av våra styrkor är också kund och projektutveckling med specialanpassningar och vidarutveckling av sortimentet.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning inom business to business gärna inom designrelaterad bransch. Du är duktig på att bygga relationer och har lätt för att skapa förtroende hos de du möter. Projektförsäljning i den här branschen kan ha långa säljcykler, du är därför extremt fokuserad och målinriktad och ger dig inte förrän affären är i mål. Vi ser gärna att du har någon form av utbildning efter gymnasiet.

Läs mer och sök jobbet via https://www.linkedin.com/jobs2/view/277316078 . Intervjuer sker löpande, för mer information kontakta gustaf.redin@nordicparks.se eller 0707-279152.

Om Nordic Parks

Nordic Parks är den svenska tillverkaren av lekplatsutrustning, parkmöbler och återvinningslösningar. Vi arbetar med TÜV för tillverkning och certifiering av lekplatsutrustning, och serien Organoplay™ är miljömärkt med Svanen.

 Nordic Parks har rötterna i klassisk svensk industri, i våra företag har det gjorts rejäla produkter sedan 50-talet. Vi tillverkar i Västerås i egna verkstäder med de högsta kvalitets- och miljöcertifieringarna. Produkter som görs i Sverige håller högre kvalitet tror vi. Och så blir det betydligt färre och kortare transporter. Klart bättre för miljön.

 Företagets grundare är i högsta grad aktiva i bolaget. Idén om produkter som vi gärna placerar i våra egna barns miljöer, är den ledande principen i företagets verksamhet och produktutveckling.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterGoogle+0