Vi söker säljare till vårat team!

Vi växer!
Vi är stolta och glada över alla kunder som vi har fått under åren och nu behöver vi bli flera för att hinna med! Vi söker nu dig som är en naturlig säljare och som gillar att vara ute på ”fältet” i ditt dagliga arbete och som vill följa med på vår fortsatta tillväxt. För att trivas hos oss och i rollen bör du ha bra koll på försäljningens grunder, du är van att arbeta i mer komplexa säljprocesser med många olika kontaktytor. Din arbetsdag hos oss kommer vara varierad och du styr själv över din dag. I tjänsten ingår både uppsökande verksamhet för att hitta nya kunder såväl som att bearbeta befintliga kunder. Har du tidigare erfarenhet från Byggsektorn är det meriterande.Har du också koll på offentlig upphandling så är även detta mycket meriterande. 

Vad du får!
Du kommer mötas av ett positivt gäng som är fast beslutna att fortsätta utmana vår marknad med schyssta produkter, där vi tar hänsyn till både vår miljö samt kreativitet och design. Du kliver in i en roll som erbjuder mycket frihet under ansvar och där du också får vara med och påverka vår fortsätta resa framåt. Om du som vi delar synen att lek, design och funktionalitet visst kan vara både härproducerat och hållbart så tycker vi att du ska söka nu – vi väntar på dig!

Låter detta intressant för dig?
Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se senast den 10 juni. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Niclas Bardh hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterGoogle+0