Asides

Nordic Parks vinnare av Årets Miljöpris!

Västerås Näringslivsgala Guldstänk har syfte att hylla och uppmärksamma det företagsamma Västerås. Årets upplaga av Guldstänkgalan gick av stapeln på Västerås Konserthus torsdag 10 mars 2016.

Vi är otroligt glada och stolta över att ha blivit tilldelade det fina priset med motiveringen:

ÅRETS MILJÖPRIS: NORDIC PARKS

Årets Miljöpristagare visar att kombinationen hållbarhet, hög kvalitet och modern design är ett riktigt framgångskoncept. Med målmedvetenhet och kreativitet arbetar företaget hårt för att alla produkter och tillverkningsprocesser ska vara miljövänliga redan i utvecklingsstadiet. Nu sätter de hela branschen i gungning genom att vara först i världen med att lansera en miljömärkt produkt inom segmentet

Nominerade till Årets Miljöpris 2016

Vi är mycket glada och stolta över vår nominering till Guldstänks pris Årets Miljöpris 2016!

Årets miljöpris delas ut av Västerås stad till en företagare i Västerås som arbetar för att minska företagets miljö- eller klimatpåverkan eller på annat sätt utvecklar produkter eller tjänster som bidrar till en positiv utveckling inom miljöområdet. Företaget ska vara ett miljöföredöme i sin bransch och en inspiration för andra företag.

Motiveringen Årets Miljöpris 2016:

I miljöer där barn ska vistas finns bara en kvalitet som är god nog: den högsta. Det anser Nordic Parks som har utvecklat världens första Svanenmärkta lekplatsprodukt OrganoPlay med trä från hållbara och certifierade skogsbruk. Företaget tillverkar förutom lekplatsprodukter även parkprodukter, allt i egen regi och med svenska material – både för kvaliteten och för att korta transporterna.

Guldstänk – festen för det företagsamma Västerås – hålls den 10 mars i Västerås Konserthus.