Skräpkorg Ribston

Ribston papperskorg

Ribston papperskorg är en klassisk skräpkorg med tydlig profil. Bekväm arbetshöjd, stadiga gångjärn och dubbla låsringar för säck. Trekantslås som låser både lock och frontlucka ger snabbt och enkelt säckbyte. Ribston papperskorg föredras av många i drift och avfallshantering.

Ribston papperskorg levereras i varmförzinkat och pulverlackerat utförande, i valfri RAL-kulör.

Nordic Parks har ett brett sortiment av papperskorgar, skräpkorgar, askkoppar och återvinningslösningar för det offentliga rummet.

Produktinformation hittar du här!

Skräpkorg Cox P

Flexibel mindre korg för markmontering, eller för på befintlig eller helt egen stolpe. Påsbyte med få snabba enkla grepp, magnetlås.

Produkterna levereras i varmförzinkat och pulverlackerat utförande, i valfri RAL-kulör. Fästelement i rostfritt eller varmförzinkat stål.

Här hittar du produktinformation om Cox P.

Klassiska möbler för det offentliga rummet

Sofforna och möblerna i serierna Säfstaholm och Bergius, skräpkorgarna Cox P och Ribston är formgivna av arkitekt och industridesigner Bo Qvennerstedt, totalt 20-tal serier om totalt över 150 olika produkter.

Nordic Parks tillverkar i Sverige

Nordic Parks tillverkar i egna verkstäder i Västerås och Örebro, där det gjorts rejäla produkter för svensk industri sedan 1950-talet. Produkter som ska hålla för långt bruk i offentlig miljö ska hålla den högsta kvaliteten. Våra fabriker är certifierade för kvalitet (ISO 9001) och miljöledning (ISO 14001) vilket borgar för effektiv produktion med minsta möjliga svinn och slöseri.

Läs mer om Nordic Parks här.

 

Kontakt