Fler miljövänliga klätterställningar Organoplay™

Nu dubblar Nordic Parks sortimentet med klätterställningar som är bra miljöval till lekplats och park och lanserar nya byggbara modeller i serien Organoplay™ .

I grunden består klätterlekarna i serien Organoplay™ av kvadratiska moduler av svenskt FSC-märkt trä, som går att kombinera på bredden, längden och höjden. I standardsortiment finns ett 10-tal olika färdigutvecklade kombinationer i olika storlekar som passar för flera åldrar och intressen.

Klätterställningssystemet Organoplay™ är superflexibelt och helt byggbart. Genom tillval som barriärer, stegar, galler, nät, rep, broar, tunnlar, stolpar, trappor, rutschkanor med mera, kan systemet anpassas för olika åldersgrupper och lekfunktioner.

Vi utvecklar något som passar

Standardsortimentet av klätterställningar passar de flesta miljöer och åldrar. Eftersom Organoplay™ är modulärt går det också att själv utifrån egen tillgänglig yta och behov, anpassa standardprodukterna eller utveckla helt nya. Nordic Parks bjuder på rittjänster liksom säkerställer att produkten håller lekplatsstandarden EN1176 och certifieras av TÜV.

Bra miljöval och Svanenmärkt

Träet i ställningarna är miljövänligt impregnerat Organowood av svensk långsamväxt furu. Alla klätterställningarna är bra miljöval och flera av dem har uppnått Sveriges tuffaste miljökrav och belönats med miljömärkningen Svanen.

Läs mer om Organoplay™ på nordicparks.se/organoplay eller kontakta oss för mer information.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterGoogle+0