skräpkorg cox p

Cox P papperskorg

Cox P papperskorg är en flexibel mindre skräpkorg för markmontering, för  befintlig stolpe eller med egen stolpe. Precis som på samtliga skräpkorgar från Nordic Parks sker påsbyte i Cox P papperskorg med få snabba enkla grepp, som öppnas med magnetlås.

Produkterna i serien Cox P papperskorg levereras i varmförzinkat och pulverlackerat utförande, i valfri RAL-kulör. Fästelement i rostfritt eller varmförzinkat stål.

Nordic Parks har ett brett sortiment av papperskorgar, skräpkorgar, askkoppar och återvinningslösningar för det offentliga rummet.

Produktinformation om Cox P.

Skräpkorg Ribston

Klassisk skräpkorg med tydlig profil. Föredras av många för snabbt och enkelt säckbyte. Stadiga gångjärn och dubbla låsringar för säck. Trekantslås som låser både lock och frontlucka.

Produkterna levereras i varmförzinkat och pulverlackerat utförande, i valfri RAL-kulör. Fästelement i rostfritt eller varmförzinkat stål.

Produktinformation hittar du här!

Klassiska möbler för det offentliga rummet

Sofforna och möblerna i serierna Säfstaholm och Bergius, skräpkorgarna Cox P och Ribston är formgivna av arkitekt och industridesigner Bo Qvennerstedt, totalt 20-tal serier om totalt över 150 olika produkter.

 

Nordic Parks tillverkar i Sverige

Nordic Parks tillverkar i egna verkstäder i Västerås och Örebro, där det gjorts rejäla produkter för svensk industri sedan 1950-talet. Produkter som ska hålla för långt bruk i offentlig miljö ska hålla den högsta kvaliteten. Våra fabriker är certifierade för kvalitet (ISO 9001) och miljöledning (ISO 14001) vilket borgar för effektiv produktion med minsta möjliga svinn och slöseri.

Kontakt