Bergius soffa 3-sits - Nordic Parks

Bergius soffa

Bergius soffa är en del av den tillgänglighetsanpassade serien  möbler från Nordic Parks. Bergius är omtyckta möbelklassiker, orginalen som är formgivna av Bo Qvennerstedt.

Bergius soffa har mjuka former med träribbor och väl tillgänglighetanpassad sitthöjd. Armstöd med bra grepp och stadig konstruktion gör det lätt komma i och ur möbeln.

Utöver Bergius soffa i version både tre- och tvåsits, finns även Bergius fåtölj.

Produktlänk till mer information.

Säfstaholm

Säfstaholm möbelserie är en del av den tillgänglighetsanpassade serien möbler från Nordic Parks. Säfstaholm är omtyckta möbelklassiker, orginalen som är formgivna av Bo Qvennerstedt.

Säfstaholm soffa har tydliga former med träribbor och väl tillgänglighetanpassad sitthöjd. Armstöd med bra grepp och stadig konstruktion gör det lätt komma i och ur möbeln.

Utöver Säfstaholm soffa i version både tre- och tvåsits finns även Säfstaholm bänk, bord och fåtölj.

Produktinformation finns här.

Ribston papperskorg

Klassisk skräpkorg med tydlig profil. Föredras av många för snabbt och enkelt säckbyte. Stadiga gångjärn och dubbla låsringar för säck. Trekantslås som låser både lock och frontlucka.

Produkterna levereras i varmförzinkat och pulverlackerat utförande, i valfri RAL-kulör. Fästelement i rostfritt eller varmförzinkat stål.

Produktinformation finns här.

Kontakt